08 mars 2007

Mens Vi Venter...

Whitesnake - Live in the Heart Of the CityDet værste jeg vet er å vente. Akkurat nå venter jeg på den nye Onslaught skiva Killing Peace som ble sluppet i går og som jeg forhåndbestilte for flere uker siden. Den burde ha vært her nå. Siden det ikke er bedre ting å ta seg til, så har jeg laget en liste over kommende og nylig utgitte godbiter som bør sjekkes ut.

Ute allerede:

Manowar - Gods of War
Masterplan - MK II
Lumsk - Det Vilde Kor
Saxon - The Inner Sanctum
Onslaught - Killing Peace


Ellers er det verdt å nevne at remastrete utgaver av Dreamweaver og History Of A Time To Come med det britiske metal bandet Sabbat nylig ble sluppet. Dette er bandet Andy Sneap er gitarist i. Andy Sneap regnes i dag som en av de aller beste produsentene innen metal sjangeren, med album fra Arch Enemy, Blaze, Exodus, Cathedral, Masterplan, Nevermore og Onslaught på samvittigheten. For tiden jobber han på den nye Megadeth skiva.

Kommer snart:

Dødheimgard - Supervillain Outcast
Susperia - Cut From Stone
Mayhem - Ordo Ad Chao
W.A.S.P. - Dominator
Dimmu Borgir - In Sorte Diaboli


April blir en stor måned for black- og death-metal fansen, med tre av de største norske metal bandene ute med nye skiver. Når Black Sabbath i tillegg slipper samle skiva The Dio Years, så er det ingen grunn til å innta påskefjellet i år.
Tre klassiske album med Whitesnake slippes på nytt i remastrete versjoner neste uke. Det gjelder Live In the Heart Of the City, Come An' Get It og Saints And Sinners. Så da er alle skivene med den klassiske Coverdale/Marsden/Moody line-up'en ute i oppusset versjoner med bonus spor.

[Listening to: Falling Off The Edge Of The World - Black Sabbath - The Mob Rules (5:05)]

Ingen kommentarer: