18 mars 2007

Aktuell Rapport

Alice CooperAlderen tynger og jeg må innrømme at jeg glemte å advare alle om at Svensk P4 i går sendte en snau times opptak fra Alice Coopers opptreden på Sweden Rock Festival fra i fjor. Det som er flaks er at du kan høre konserten via SR's 30-dagarsarkiv (real audio/windows media). Her er låtene som ble sendt:

Department Of Youth
No More Mr. Nice Guy
Dirty Diamonds
Be My Lover
I Never Cry
Welcome To My Nightmare
The Awakening
Steven
Only Women Bleed
Ballad Of Dwight Fry
Killer
I Love the Dead
School's Out
Wish I Were Born In Beverly Hills
Under My Wheels


Som du ser, en parade av klassiske Alice Cooper låter.

Når vi er inne på det med Sweden Rock Festival, så går den i år av stabelen i perioden 6. til 9. juni. Stedet er som vanlig Sölvesborg, helt syd i Sverige.

Årets store navn er Aerosmith, Heaven & Hell og Scorpions, med Meat Loaf, Reo Speedwagon, Dimmu Borgir, Motörhead, Kreator, UDO, Trouble hakk i hæl og ytterligere 60 andre band.
Som de fleste har fått med seg er Heaven & Hell den gjenforente Black Sabbath line-up'en med Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler og Vinny Appice.
Det blir sikkert også mange låter fra de tidligste albumene til Scorpions da Uli Jon Roth for anledningen gjester på gitar. Han forlot som kjent bandet allerede i 1978, kort tid etter Taken By Force albumet.

Nei, heller ikke i år er det realistisk å tro at jeg kommer meg på den klart beste festivalen nord for Wacken.

[Listening to: Reconstrucdead - D-A-D - Helpyourselfish (4:15)]

1 kommentar:

z sa...

i dag er en sorgens dag

Mar 19 1982
The guitarist for Ozzy Osbourne, Randy Rhoads, dies during the Diary of a Madman tour after the plane he is flying in buzzes the band's tour bus and clips the wing of the plane, crashing into a nearby farmhouse.