25 februar 2007

Hvem Stjeler Snøen Som Faller på Østlandet?

Jeg tror faktisk jeg sitter på en nyhetsak av en sånn dimensjon vi adri har sett maken til i Norge. Er det ikke litt mistenkelig at selv om vi er inne i den syvende dagen med snøfall her på Østlandet, så har snødybden bare økt med 3 cm? Det er ikke uvanlig at det snør 15 cm i løpet av et døgn her, og litt rask hoderegning betyr at det tilsvarer 105 cm på en uke. Kan man fatte og begripe hvor den meteren med snø har blitt av?

Jeg mener politiets terrorgruppe må kobles inn og se på saken, for det kan ikke finnes det fnugg av tvil at noen uvedkommende har vært her og forsynt seg grovt av snøen. Dette kan være livsfarlig hvis den havner i hendene på folk som ikke har hederlige hensikter. Selv om det er vanskelig å tro, så kan det faktisk hende at det er noen som planlegger en terror handling mot Norge. Bare tenkt deg hvor stor katastrofe det skulle bli hvis noen plasserte en meter med snø på Sørlandet.

Måtte det aldri skje, for det hadde blitt en stygg sak som ville blitt skildret på det mest grusomme i samtlige nyhetssendinger på TV. Bare tenkt deg den nedsnødde TV2 reporteren som med angst og beven i stemmen kunngjør at "Det snør fremdeles her i Kristiansand".

[Listening to: Twist of the knife - Wratchild - Metal Killers Kollection (4:14)]

8 kommentarer:

Roy Søbstad sa...

Hvis det er dere som eier denne snøen, er det bare å komme og hente den. Folk dør jo som fluer her nede, og nå har faen meg TV-en min falt ut også.

Kristin sa...

Den meteren der får du når du står opp i morgen - eventuelt, har du ikke vært ute i dag?

Voggis sa...

Vi eier ikke snøen...bare advarer om at den kan være farlig hvis den havner på feil sted.
En annen teori er at noen planlegger å selge snø på svartebørs markedet hvis det blir OL i Norge i 2018, eller at Sørlandet har tenkt å søke om vinter OL...

Voggis sa...

...jo forresten...det hele kan være en øvelse, for hvis vi nå mot alle odds skulle greie å snu den globale oppvarmingen, så vil temperaturen på planeten synke så mye at det vil bli helt normalt med en meter med snø på Sørlandet.

Roy Søbstad sa...

Hm, ved nærmere ettertanke skal jeg ta vare på denne snøen og søke om vinter-OL i 2018 på egen hånd.

Voggis sa...

...regner med at du fjerner kombinert fra lista over øvelser og at doping ikke bare er lov, men påbudt. Aldri har ski vært mer underholdende som da Johann Mühlegg løp rundt OL løypene i Salt Lake City med øyne som middagstallerkener, og usannsynlige mengder med fråde i ansiktet...

z sa...

for å gjøre denne saken mer relevant i denne metal/hard rock bloggen synes jeg at vi alle burde høre på Blizzard Beasts av Immortal

Roy Søbstad sa...

Skal jeg arrange vinter-OL, vil det være betydelig mer fokus på dop enn på sport. Såpass kan jeg love.