05 januar 2007

Fem ting du antakelig ikke visste om meg...

Jeg har blitt utfordret av Roy til å nevne "Fem ting du antakelig ikke visste om meg hvis du bare kjenner meg fra bloggen min.".

Så da er det vel bare og hoppe over korset før villsvinet er skutt, som det ikke heter i ordtaket.

I Selv om både mor og far min var sjømenn og jeg ble unnfanget på en oljetanker i Karibia, så blir jeg sjøsyk av minste antydning til krusning på vann.

II Akkurat som Roy, var jeg også kompis med film og TV regissør Thomas Kaiser på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Vi gikk også samtidig på tegnelinja på Elverum Videregående Skole.
Thomas er selvfølgelig alltid velkommen til mitt enkle hjem for å avhente The Wall skiva med Pink Floyd, som jeg lånte av han sist jeg hørte noe fra ham…i 1992.

III Vinteren 1990 flyttet jeg til Tana Bru i Finnmark for å jobbe som fjøsrøkter på gården til bestemor og bestefar i Skiippagurra. I tillegg til å lære meg alt om melking, kalving og lamming i førti minus, oppdaget jeg også gledene med alkohol og det motsatte kjønn.

IV Jeg sluttet i protest i Radio P5 Moss etter å ha blitt anklaget for å ha spilt satanisk musikk. Det endte to høyst merkelige år på denne radioen, som for øvrig var eid og styrt av Evangeliesenteret.

V Jeg traff min kone igjennom et rollespill ei felles venninne av oss startet på e-mail.

[Listening to: Slakt - Raga Rockers - Ragas Beste (2:25)]

4 kommentarer:

Razorhack sa...

Sist gang jeg så deg på båt - så var du ikke mye sjøsyk. Noe full kanskje ?

Voggis sa...

...nå kan jeg ikke huske at det var så mye sjø på den turen. Det jeg derimot husker var at jeg våknet opp i det vi var på vei inn havneløpet i Gøteborg. Jeg som trodde at vi var på danskebåten....

Kristin sa...

Forresten, linken til fantasysida mi er .com - .net er kun en engelsk oversettelse/ utgave.

Har du med en feil her? Det måtte jeg oppgi når dette spillet var innom min blogg..

Voggis sa...

...nope...ingen feil her....fikk ikke noe beskjed om å legge inn en feil...