24 januar 2007

17,4 Minus...

Det har blitt skikkelig vinter i løpet av de siste par ukene. Et passe tykt teppe med snø og temperaturer som kryper ned på 20 tallet minner oss på at vi fremdeles bare er i slutten av januar. Da er det deilig med litt heavy å varme seg på.

KrokusDe sveitsiske rockerne i Krokus fikk oppleve nordisk kjøreforhold på kroppen da de på mandag var involvert i en ulykke noen mil sør for København. Bandet var på vei fra Oslo til Hamburg da bussen de kjørte var nær med å frontkollidere med en personbil. Den kvinnelige bussjåføren unngikk å treffe personbilen ved å kjøre bussen inn i autovernet. Ingen ble alvorlig skadet i ulykken, og bandet kunne senere fortsette ferden videre mot Hamburg med en reserve buss.
Krokus er for tiden på Europa-turné sammen med HammerFall.

Susperia er ferdig med innspillingen av deres nye skive Cut From Stone, og den kommer ut av mørkeret i april. Smakebiter fra skiva, samt coverdesignet kan du sjekke ut på Susperias hjemmeside.

Metal Church slipper en ny DVD i februar. DVD'n inneholder deres opptreden på The Human Factor turnén de gjorde på Dynamo Open Air Festivalen i Nederland i 1991.
Sjekk forresten ut deres ferske video til Mirror Of Lies fra albumet Light In the Dark som kom ut i fjor.

Robert Lowe er offisielt den nye sangeren i Candlemass etter at Messiah Marcolin forlot bandet i april i fjor. For mange er Robert Lowe kjent i fra det amerikanske doom-bandet Solitude Aeturnus.
Det neste Candlemass albumet sies å bli et konsept album og sannferdige rykter vil ha det til at det er Andy "God Of Thunder" Sneap som skal produsere dette.

Når vi har forvillet oss inn i doom-sjangeren, vil jeg passe på å anbefale alle å sjekke ut Solitude Aeturnus. Deretter kan dere like gjerne lete opp noen CD'er med Trouble også. God lytt!

[Listening to: Don't you ever leave me - Diamond Head - To Heaven From Hell (EP) (5:41)]

Ingen kommentarer: