02 februar 2006

Scream For Me!!

En av mange høydepunkt i en Iron Maiden konsert er når Bruce Dickinson holder en av sine etterhvert så omtalte "rants". Sist gang en av hans taler til folket fikk oppmerksomhet, var i fjor sommer da han sa mindre flatterende ting om Sharon Osbourne (kona til Ozzy) under en konsert på OzzFest. Selvfølgelig tålte ikke sutre-hurpa Sharon dette, og kuttet strømmen midt i den påfølgende Maiden konserten på turneen. Selvfølgelig endte det bare med mer verbale gullkorn i fra Bruce, da strømmen endelig ble slått på igjen.

På samme OzzFest turné ga han også en klar "I hate dope" tale. Det krever masse baller med tanke på at 90% av OzzFest tilskuerne sannsynligvis er høye på ett eller annet. De siste 10% prosentene er de som selger svineriet.

Disse finnes sikkert på ett bootleg-opptak ett eller annet sted.

Bruce DickinsonJeg tenkte jeg skulle presentere tre andre lydklipp med Bruce.

Den første er hentet fra en konsert hvor en tulling har kastet en ølboks etter Bruce. Stakkaren får gjennomgå, samtidig som vaktene kaster ham med hue og ræva ut av konsert lokalet. Hør skyllebøtten her.

Neste opptak er en liten snutt hentet i fra en konsert i Santiago, Chile i januar 2001. En eller annen fyr blant publikum har morro av å lyse på Bruce med laser (mp3, 18 sek, 75kB).

Det siste opptaket er en tale Bruce gjorde under en konsert på Stockholm Stadion i juni 2003. Maiden skal til å spille en ny låt fra Dance Of Death, som ennå ikke var utgitt. Bruce oppfordrer alle som har mulighet til å ta opp låta og spre den på internett som mp3. Hør på den her. (mp3, 734 kB, 3 min 8 sek)

[Listening to: 22 Acacia avenue (live) - Iron Maiden - Stockholm Stadion, Sweden, June 28, 2003 (FM broadcast) (10:35)]

Ingen kommentarer: