04 april 2007

Påske, Curling og en Cheddar

CurlingEgentlig har jeg en stabel med anskaffede CD'er jeg skulle ha skrevet noe om her i bloggen, men påskemodusen har slått til med full kraft. Det får heller være til ånden finner det for godt å streife innom.

Jeg tilbringer i stedet endel tid på Eurosport og følger med på VM i Curling som foregår denne uka. Nordmennene sliter litt, men tar sikte på å rundspille tyskerne i morgen. Kampen går forøvrig direkte på Eurosport klokka 16:30 på Skjærtorsdagen. VM foregår denne gangen i Edmonton, Canada. Her spiller de for 15000 tilskuere hver dag som klapper høflig når et lag foretar en avgjørende dragning eller take-out.

På hjemmesiden til Norges Curling Forbund kan du følge med på Norges innsats i VM.
Det er forøvrig mye annet du kan finne her om det meste når det gjelder Curling, men det anbefales uansett å lese om den norske Curling historien. Her finner vi endel utrolige historier...

Hvis du derimot synes at Curling tar litt for hardt på nervene å se på, så kan du alltids følge med på modningen av en Cheddarost live hos West Country Farmhouse Cheesemakers. Denne sendingen er snart sett av én million mennesker.

Ha en god påske...

[Listening to: Rearviewmirror - Pearl Jam - Vs (4:44)]

Ingen kommentarer: