28 februar 2008

Johan På Snippen-twist

Jeg har i snart ti år hatt som hobby å overføre alskens greier i fra vinyl til blant annet mp3, flac og CD. Det har resultert i en etterhvert pen samling av duppeditter og program som hjelper meg på leten etter den perfekte vinyl-rip. For ikke å snakke om et par tusen låter fra diverse album og singler.

Det var fin trening i å få lov til å prøve meg på tidligere P5 Solungens høyst variable arkiv av diverse vinyl skiver og singler.
Jeg passer derfor på å takke min kone som var høygravid på den tiden hvor hun måtte holde ut med en kar som renset gamle knitrende singler av Elisabeth Granemann, Lille Iris, Steinar Fjeld, Ann Kristin "Grynet" Molvig og en rekke andre jeg ikke har nerver til å nevne.

Lite ante jeg i 2001 at nettopp Ann Kristin "Grynet" Molvig's Johan På Snippen-twist skulle ende opp i et innlegg på bloggen til den New Jersey baserte radiostasjonen WFMU. Det har den utrolig nok gjort, takket være min gode venn Arne som nylig sendte over mp3 fila til Bob Purse i Illinois. En ivrig samler av nordisk musikk fra gamle dager, og en spesiell elsk på nettopp Johan På Snippen-twist låta.

Blogg-innlegget kan du lese her, mens "Grynet" Molvig's versjon av Johan På Snippen-twist finner du her.

[Listening to: Temptations of the flesh - Abattoir - The Only Safe Place (5:28)]

2 kommentarer:

Kristin sa...

Du burde ha begynte å pinge bloggrevyen, - du skriver om sånne rare ting som jeg er sikker på at andre (dvs. folk du ikke kjenner) ville syntes ha vært morsomt å lese også.

Hyggelig å se at du oppdaterer bloggen din litt inneimellom igjen også.

Voggis sa...

Skal forsøke å holde et mer jevnt skrivetempo i tiden fremover, men alt bestemmes av ryggen. Har en utglidning av en ryggvirvel som irriterer musklene rundt og har skapt noe forkalkning. Så nå har jeg trent masse i tre måneder og endelig begynner det så smått å bli bra bak der.
Skigåing har jeg funnet ut er det aller beste for ryggen, men nå er jo snøen borte...så jeg ser ut som en middeladrende fjott som traver bortover gang og sykkelbanen med skistaver :)
Skal forøvrig hilse fra Mona...