07 mars 2008

To Måter Å Ødelegge En Helg...

Pat Boone har gjort det. The Cardigans har gjort det. De har alle laget sine versjoner av sine metal-favoritter. Det kan sies mye om disse, men de kommer til kort opp mot hvordan Deep Purple's klassiske låt Smoke On the Water høres ut når den arrangeres med tradisjonelle japanske instrumenter. Jeg er stum, men aner ikke om det er av beundring eller sjokk.Hvis ikke dette ødela helga, så kan du alltid studere 509 klassiske (???) album covere av diverse AOR, Hard Rock og Metal band. Stikkord: (Mer eller mindre) Nakne Damer!

[Listening to: You said it all (live) - Ozzy Osbourne - Live EP (4:07)]

2 kommentarer:

z sa...

Alle disse dårlige vitsene var tusen ganger bedre inni hodet mitt.

Hei hvorfor er ikke Poison - Look What the Cat Dragged In med på platecover listen?
[alternativ punch line: Scorpions - Virgin Killer]

Angående den japanske Deep Purple coverlåten hadde jeg tenkt å lage en vits om hvordan Beijing Operaen skulle spille A Blaze In The Northern Sky av Darkthrone, men kommer ikke på noen god måte å levere den på. Dessuten vet sikkert ikke de fleste hvordan Beijing opera høres ut, så vitsen faller flatt.

Voggis sa...

Look What the Cat Dragged In coveret er noe av det mest tacky jeg vet om. Jeg tror at selv et cover prydet med de mest slitne, narkomane prostituerte man kan finne i Oslos gater hadde blitt et langt mer smakfullt cover...