20 februar 2008

AC/DC Inntar Studio For Nytt Album!

Det har gått temmelig nøyaktig åtte år siden AC/DC slapp sitt siste album, og den store nyheten er at bandet skal begynne å spille inn et nytt i løpet av mars. Stiff Upper Lip som kom i 2000 markerte slutten på en rekke overproduserte middelmådige utgivelser fra AC/DC. Spesielt på 90-tallet var det langt mellom godbitene, selv om bandet var på toppen av sin popularitet da.

Min anmeldelse av Stiff Upper Lip kan leses her.

Nå er det ikke bare AC/DC som gjør etterlengtede "comebacks" i år. Det samme gjør Testament og Ace Frehley. Begge slipper nye album i løpet av kort tid, og inntar også årets Sweden Rock Festival. Såvidt meg bekjent så er det foreløpig ikke bekreftet noen konserter med hverken Ace Frehley eller Testament i Norge ennå. Derimot kommer Judas Priest hit i forbindelse med at de slipper sitt konsept album Nostradamus senere i år.
Ingen Kiss fan med respekt for seg selv, gidder å gi bort pengene sine til Greed Simmons & co, da de gjester Oslo og Bergen i månedskiftet mai/juni. Bruk heller pengene på å kjøpe noe fint til deg selv, som den nye CD'en til Ace Frehley.
For oss som bor i de østlige provinser av landet, kan kanskje årets Metal Rock Fest på Lillehammer bli en høydare. Allerede er Twisted Sister, My Dying Bride, Opeth og Trouble klare for festivalen som går av stabelen 15. og 16. august.

Ellers er det ikke verdt og nevne at for tiende år på rad kommer IKKE det nye albumet til Guns 'n Roses.

[Listening to: Nick of time - AC/DC - Blow Up Your Video (4:18)]

Ingen kommentarer: