27 september 2008

Tåpelige kristne...igjen!

Det er håp for den oppvoksende generasjon, selv om noen tåpelige KrF politikere i Bergen selvfølgelig forsøker å stoppe den glimrende ungdomskole aksjonen "Aksjon txt: Den andre siden". Dette er en aksjon som 145.000 ungdomskole elever skal være med på for å øke leselysten hos norske ungdommer ved hjelp av en kortfilm og en bok med en rekke tekstutdrag fra forkjellige bøker. Kristen-folket har reagert på at filmen er i grøssersjangeren og at sex kildres i den vedlagte boka.

Etter å ha sett Den Andre Siden kan jeg ikke forstå hva som skal være så farlig med den. Det verste som kan skje er at skole elevene får et uvanlig og vel fortjent avbrekk fra de daglige sysslene, og det igjen kan faktisk føre til større lærelyst.

Jeg har bare en ting å si til disse KrF folka. De kan ta med seg Bobsey-barna bøkene sine og dra til det helvete som ikke finnes.

Når vi allerede er inne på barn og "skumle" temaer, passer det bra å presentere en dokumentar som Arne sendte meg forleden. Det handler om et heavy metal band som består av barn og ungdommer på mellom 10 og 13 år. Hatred kaller de seg og kommer fra Skottland. Vi følger bandet i forberedelse mot deres første konsert og foreldrenes til tider noe misforståtte forsøk på å støtte sine poder.


Online Videos by Veoh.com


[Listening to: En himmelsk drog - Kent - Hagnesta Hill (4:04)]

1 kommentar:

Roy Søbstad sa...

Herlig dokumentar.