25 mai 2008

Eurovision Song Contest 2008

Eurovision Song Contest er over for i år og jeg skal ikke dvele så mye over årets utgave. Dessverre ser det ut som den nødvendige semi-finale ordningen også luker ut de aller verste bidragene, og dermed mye av underholdningsverdien av hele sang konkurransen.
Det ble ikke noe bedre av at den norske kommentatoren, Hanne Hoftun, framsto som både dum, naiv og overfladisk i sin presentasjon av artistene. La oss håpe at hun ikke får innvilget visum til Russland neste år.
For det var nettopp da vi led oss igjennom Storbrittanias, Latvias, Svenskenes og ikke minst Spanias bidrag at vi hadde trengt Jostein Pedersen.

Finland stilte opp med power-metal av den tåpelige sorten, og en sceneopptreden som lignet på en blanding av Manowar og Venom. Det holdt til å få en stemme fra meg.

En stemme ga jeg også til Olta Boka som fremførte det Albanske bidraget Zemrén e Lamé Peng. Bare innrøm det, den er faktisk ganske bra.[Listening to: Straightjacket - Love/Hate - Blackout in the Red Room (3:14)]

3 kommentarer:

z sa...

Teräsbetoni har forresten et parodi band som har gitt ut en singel, men jeg har ikke hørt den http://www.metal-archives.com/band.php?id=58418

Anonym sa...

Hei.

Dette har vel egentlig ikke så mye å gjøre med det egentige emnet, men jeg skriver det her siden jeg ikke fant noen annen mulighet.

Jeg har nå lest bloggen din en stund, men jeg savner litt tyngre metal, som death metal. Det ville vært fint hvis du kunne ta for deg litt mer av den sjangeren. Da vil jeg dessuten anbefale In Flames, som er ett svenskt Gothenburg metalband. Ville også vært fint hvis du tok de to siste albumene til Nightwish (Once og Dark Passion Play)

z sa...

hvis du skal skrive om death metal trenger bare du å søke etter death metal på bloggen min og sjekke ut de death metal albumene jeg skriver om på metal søndag