31 oktober 2006

KISS...They May Look Insane...

Min faste leser, den mystiske Z, tipset meg om en gammel reklame for Kiss dukkerYouTube. Den stammer i fra den tiden på slutten av 70-tallet hvor bandet brukte mer tid på fjas enn å lage bra skiver. I ettertid så innrømmet både Paul Stanley og Gene Simmons i flere intervjuer at alt fokuset på såkalte Kiss-merchandise i alle verdens varianter var nær på å bli døden for bandet. Deretter lovte de på tro og ære at noe slikt aldri skulle hende med bandet igjen.

Så hva skjer? Jo, hvis du skal ha noe "nytt" fra Kiss nytter det ikke å oppsøke den lokale platesjappa. Det siste i fra den kanten er deodoranter og andre hygiene produkter. Hva blir det neste? Gene Simmons dildoer?

Ellers er det en nesten utømmelig mengde klipp og videoer ute på YouTube fra hele karrieren til bandet. De mest fornøyelige klippene finner vi fra rundt 1980, og da spesielt TV opptredener hvor en stadig mer uregjerlig Ace Frehley gjør seg gjeldene. Sjekk ut da Kiss introduserte Eric Carr for det Australske TV-publikumet. Gene Simmons ser ikke helt happy ut...

[Listening to: Larger than life - Kiss - Alive II (4:02)]

Ingen kommentarer: