17 august 2006

Siste ukers CD innkjøp 9/2006

Shirleys Temple - Asshole (EP2002)

Jeg har ikke akkurat gått berserk i CD butikkenen de siste ukene og bare en liten EP, kjøpt for den nette sum av 7 kroner er alt jeg kan skryte på meg etter fellesferien.

Shirleys Temple fikk uventet søkelyset rettet mot seg da selveste Gene Simmons spilte inn låta Asshole og brukte den som tittelspor på sitt solo album fra 2004.

Denne EP'n inneholder fem spor som tross for sitt moderne sound også får lytteren til å tenke på 70-talls storheter som Kiss og Aerosmith. Kanskje ikke så rart at Gene Simmons fikk opp øynene, eller ørene om man vil, for bandet. Selv om tittelsporet er den låta som beveger seg lengst unna 70-tallet her.

Derimot oser det av tidlig Kiss i All I Can Be og tilsvarende like mye Aerosmith av Revolution. Sistnevnte låt er også albumets beste. Favourite Mistake er kanskje kjent for noen da denne lå på spillelistene til NRK P3 i 2002.

Alt i alt et OK album å anskaffe seg. Spesielt hvis den er å finne i en billig kurv i din lokale platebule. 6,5/10

PS! Siste nytt om bandet er at det nå er oppløst, og det eneste som bandet ga ut i tillegg til Asshole, var albumet Guinea Pig som kom i fjor. Dessuten spilte de inn Kiss låta God Of Thunder som er å finne på den norske Kiss hyllesten Gods Of Thunder fra 2004.

[Listening to: Revolution - Shirleys Temple - Asshole (EP) (3:31)]

Ingen kommentarer: