07 august 2006

På Bilstereoen Spilles...Ingemars?

En ting jeg alltid har syntes har vært ytterst harry, er disse ungdommene som er yngre enn meg og som kjører rundt med sitt 50.000 kroners stereo anlegg på full guffe. Det var harry når jeg var tennåring, og det er fremdeles harry nå. Nei, det er MER harry nå. Vi kunne finne på å spille skikkelig musikk som Metallica, Iron Maiden, Accept eller noe annet som fikk malingen på kirka til å flasse.

Nå om dagen dunker det som det alltid har gjort i fra overdimensjonerte hjemmesnekrede basskasser. Mulig de har peiling på stereoanlegg, men Ingemars låter ikke noe bedre selv om det spilles igjennom et rådyrt stereoanlegg med alskens forsterkere og fancy høytalere.

Gert Jonnys

Når jeg var yngre så ble man straffet nådeløst for å ha blitt tatt på fersken for å ha hørt på dansband. Var man riktig uheldig så ble man tvunget til å være sjåfør på den neste Kynna-festen, med obligatorisk tur til Elverum på morra-kvisten. For høydepunktet på festen var alltid å kjøpe seg en svær hamburger på Bast, for deretter spy ut bilen, sjåføren og det tilfeldige løs-ludderet fra Mastmoen som alltid dukket opp.

For oss som er såpass gamle at vi har foreldre som hørte på 70-talls dansband, kommer aldri til å sette våres føtter i en dansband CD. Grunnen er at de så og hørtes like teit ut da som de gjør nå.

2 kommentarer:

z sa...

skulle bare nevne at jeg reklamerte litt for deg i bloggen min
tenkte at du ikke hadde noe imot å få litt gratisreklame

Voggis sa...

Kult!