19 mai 2006

Lordi Videre Til GP-Finalen!

Hard Rock Hallelujah!Som ventet tok det finske monster-metal bandet Lordi seg til finalen fra gårsdagens semifinale i årets Melodi Grand Prix. Låta Hard Rock Hallelujah har blitt en aldri så liten favoritt til å vinne hele greia. I så fall blir det første gang Finland går til topps i denne konkurransen. Det skulle ihvertfall være mulig å slå sjette plassen som er landets beste plassering hittil.

Her er det bare å fylle mobil-kortet og stemme Lordi og Finland til topps i årets Melodi Grand Prix. Morroa går på NRK i morgen, lørdag.

Sjekk ut Vote Lordi siden også, som er midlertidig tatt ned. Uvisst av hvilken grunn, men det skal komme en forklaring på søndag...

[Listening to: Bad on bad - Sign Of 4 - Dancing With St. Peter (5:09)]

4 kommentarer:

Voggis sa...

På Blabbermouth påsto noen at danske Brixx kunne regnes som et metal-band. De opptrådte i 1982 med låta Video Video og endte nest sist. De var et rocke band, men ikke i nærheten av metal.

I år var The Poodles med i den svenske finalen, med ex-medlemmer i fra Talisman, Lion's Share og Yngwie Malmsteen.

Ellers var vel både den tyske og polske bidraget i fjor i nærheten til å minne litt om Rammstein. Så hadde vi jo WigWam...som nok må regnes som det nærmeste vi har vært metal før årets Melodi GP.

Voggis sa...

Litt info om Brixx på denne siden: http://www.diggiloo.net/?info.1982dk

Anonym sa...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»