07 oktober 2007

Adekvat...døh!

Hva er det med folk som bruker ordet "adekvat" i alle sammenhenger? De fleste vet tydeligvis ikke hva ordet betyr en gang. Skulle du være usikker, slå opp på ordet i Caplex og få deg en overraskelse.
Den neste som bruker ordet feil, eller uansett egentlig, kommer til å få smake pisken.

AC/DCEr du en ivrig samler av AC/DC bootlegs? Da kan denne siden her være til hjelp. I tillegg finner du en bortimot komplett liste over samtlige konserter og opptredener med bandet siden 1973.

Tenker du tanken på å anskaffe deg skiver med Death Metal band, men er litt usikker på om du kommer til å like det? Selvfølgelig finnes det en måte å lære deg det å like denne typen musikk. Det er helt gratis og du finner det på wikiHow.
I det hele tatt kan du i løpet av en liten halvtime på wikiHow være klar til å starte ditt eget Death Metal band, eller uendelige andre ting som man normalt må bruke år på å mestre.

Til slutt så må jeg nesten ta med en sak som jeg mottok på mail fra Hr. Bakkevold aus Trondhjem for en stund siden. Jeg tror dette er en morro sak lagd av en person med alt for mye fritid, men jeg kan ikke garantere det, siden det finnes så mange gærne folk der ute. Det handler uansett om en student i fra Harry S. Truman High School som ikke noe særlig fornøyd med sin karakter i faget historie, enda han har pugget hver eneste Iron Maiden låt som inneholder historiske fakta. Her er det åpne brevet han skrev til sin historie foreleser.

[Listening to: Walk all over you (live) - AC/DC - Hammersmith Odeon, London, England, November 2, 1979 (4:59)]

1 kommentar:

Katrix sa...

(...) It is a matter here of constructing relationships which our imagination accepts as plausibly motivated and hence as "objectively possible" and which appear as ADEQUATE from the nomological standpoint. (Max Weber, "Objectivity In Social Science"

Dette er (hold deg fast), første gangen jeg leste eller hørte om ordet adekvat. Har aldri fått inntrykket av at folk bruker det hele tiden. Men på den andre siden, kanskje jeg begynner å bruke ordet flittig nå. Får alltid den trangen når jeg lærer meg nye ord.
Utvide vokabular > barnehagespråk