25 desember 2008

Årets julegave ble...

Spenningen er over og årets julegaver er pakket opp. Jeg er sikker på at verktøysettet kommer til nytte, og ikke ante jeg at jeg trengte en elektrisk tannbørste. Ganske fancy var peis-settet og peisblåseren. Da kan jeg ønske meg peis til neste jul.

Selvfølgelig var bonus gava i fra kona alltid spennende. I og med at den forrige genseren fikk noen malingsflekker her i høst, så passet det bra med en ny. Dessverre kan jeg ikke love at jeg husker å skifte til noe annet den dagen jeg skal male, mekke på gressklipperen eller rydde rask i hagen.

Som vanlig var det kona som traff best på hva jeg ønsket meg til jul i sin hovedgave i år.

Jeg er sikker på at Roy Søbstad's samlede tegneserier fra 1993-2008 kommer til både nytte og glede i mange år fremover. Da var det kanskje like greit at vi ikke hadde noe besøk på julaften, for de sene kveldstimer av julaften ble brukt på å lese i boka og nippe til en boks med Carlsberg. Dessuten må jeg nok innrømme at jeg er litt stolt av å være nevnt i forordet av boken.

Samtidig er det unektelig rart å holde i hånda en tegneseriebok av en som man for tjue år siden hang sammen med regelmessig og tegnet superhelt tegneserier med.

Liker du skrudd humor, så er dette noe for deg. Boka kan blant annet bestilles fra Bokkilden.

Selvportrett

Bilde: Selvportrettet av meg viser stolt frem årets julegave.

[Listening to: Yellow rain - Pretty Maids - Future World (5:31)]

1 kommentar:

Roy Søbstad sa...

Takker for hyggelig omtale og god gratisreklame!