05 juni 2006

6/6/6 Slayer-Dagen

I morgen er det 6. juni og hvis man tar bort noen null tall og andre tegn man ikke trenger så kan datoen ligne litt på siffrene 666. Dyrets nummer, som det så vakkert er beskrevet i bibelen.

Denne dagen har alle satanister gledet seg til og de har fyllt opp Jerry-kannene med 98 oktan og hamstret fyrstikker i månedsvis.

Nå er jeg mest glad for at jeg ikke bor ved siden av kirke, som jeg gjorde for 10 år siden. Ikke fordi jeg var engstelig for at en eller annen "satanist" tulling skulle sette fyr på bygningen, men fordi de som var satt til å sitte "kirke-vakt" lot bilen stå på tomgang hele natta rett utenfor soveroms vinduet mitt.

Etter å ha hørt på diesel-klapring i åtte strake timer i mer eller mindre våken tilstand, så var jeg sååååå klar til å partere dette diesel vraket av en Mercedes.

Det jeg egentlig skulle skrive om var at 06.06.2006 er den uoffisielle nasjonale Slayer dagen.

I korte trekk betyr det at du skal vie hele dagen til å spille Slayer skiver. Uansett om du er hjemme, på jobb eller bilen og du skal spille musikk er det Slayer som gjelder denne dagen. Det er ikke tillatt å bruke hodetelefoner. Det skal spilles høyt slik at naboer, arbeidskollegaer og tilfeldig forbipasserende får merke musikken på kroppen.

WFMU har flere tips på hva du kan bruke Slayer dagen til.

Ha en fin Slayer dag!

Linker:
National Day Of Slayer

[Listening to: Praise of death - Slayer - Hell Awaits (5:20)]

5 kommentarer:

z sa...

hadde tenkt å feire med å høre på en masse black metal, men dert er jo det jeg eller gjør så det liksom ikke noen big deal med 06. 06. 06.
hører igjennom alle Slayer albumene mine nå

Anonym sa...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonym sa...

Great site lots of usefull infomation here.
»